Veelgestelde vragen

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij ons zijn de volgende 6 betaalmogelijkheden:
1. iDEAL
2. Creditcard
3. PayPal
4. Mister cash/ Bancontact (Belgiƫ)
5. SOFORT Banking
6. Overboeking

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Moet ik een account aanmaken om een bestelling te kunnen plaatsen?

Nee, u hoeft geen account aan te maken, maar het is wel sneller en makkelijker als u in de toekomst weer iets wilt bestellen.

Wat zijn de verzendkosten

Alle producten worden gratis thuis bezorgd.

Wat is de levertijd naar Belgiƫ?

Het naambordje is binnen 3 dagen klaar voor verzending. Helaas duurt de post van Nederland naar Belgiƫ nog circa 1 week.

Kan een product met spoed worden geleverd?

Als u een product met spoed nodig heeft dan kunt u contact met ons opnemen en proberen we het zo snel mogelijk naar u op te sturen.

Hoe word mijn naambord verzonden?

Alle producten worden via post.nl verzonden. Brievenbuspakjes worden via Post.nl verzonden en grote pakketten worden aangemeld bij MyParcel, deze kunt u via een code online volgen via Track & Trace.

Wij zijn een VVE of woningbouwvereniging, we willen elke keer precies hetzelfde naamplaatje ontvangen.

Wij maken een klant voor u aan en uw opdracht krijgt een uniek nummer, bij elke nabestelling wordt de oude opdracht gelicht. In deze opdracht slaan wij materiaal, lettertype, letter grootte en andere specificaties op, elke keer weer ontvangt u exact hetzelfde naamplaatje.

Kan ik een naam van mijn naambordje verwijderen?

Het lasergraveren en bedrukken is permanent helaas kunnen wij de naam er niet afhalen.

Gezinsuitbreiding, kan er een naam worden bijgezet?

Geen probleem, stuur uw naambordje + nieuwe naam + retouradres + liefst garantiecertificaat naar ons op. Kosten van graveren + retourneren op de meeste naambordjes is 12,50 euro.

Wat is RVS ?

RVS is de verkorte naam voor Roest Vast Staal. RVS is in verschillende kwaliteiten te krijgen. ondanks de hoge kwaliteit, kan het oppervlakte wat corrosie vertonen. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak.
Wat zijn bijvoorbeeld invloeden van buiten die rechtstreeks invloed kunnen hebben op de vorming van vliegroest:
– Spoorlijn
– Zwembaden
– Zeep
– Rieten dak
– De zee
– Ammoniak

Onderhoud
Ieder materiaal heeft onderhoud nodig dus ook RVS. U kunt dit schoonmaken met een zacht, vochtig doekje maar maak geen gebruik van agressieve reinigingsmiddelen en schuurmiddelen want dat kan her oppervlakte aantasten. U kunt het RVS makkelijk onderhouden door het regelmatig in te smeren met een klein beetje van onze industriƫle RVS- reiniger (50ml) of met olijfolie.

Wat is vliegroest ?

Producten die gemaakt zijn van RVS zijn in principe goed bestand tegen alle weersinvloeden. RVS is echter geen roestvrij maar roestvast staal, en kan dus oxideren (het zogenaamde “vliegroest”). Dit komt niet vanuit het materiaal zelf, maar zet zich er van buitenaf op. Wij adviseren u dan ook om de RVS artikelen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Wat is het verschil tussen acrylaat en plexiglas?

Er is geen verschil tussen Acrylaat en plexiglas. Acrylaat is de afkorting van Polymethylmethacrylaat en plexiglas is een merknaam voor dit materiaal.

Bevestigingsmateriaal

Er wordt bij elk product aangegeven welk bevestigingsmateriaal er bij wordt bezorgt en hoe u het product kunt monteren.

Wat is een blinde bevestiging ?

Blinde bevestiging is dat u de bevestiging aan de voorzijde niet kunt zien. Aan de achterkant van de huisnummers zitten afstandhouders en daar moet u stiften in draaien. Door de afstandhouders lijkt het alsof het product een beetje van de muur zweeft. De naambordjes kunnen ook blind bevestigd worden. Een meegeleverde achterplaat schroeft u tegen de muur. Deze plaat is zelfklevend, u plakt het naambord eenvoudig tegen deze onderplaat.

Hoe werkt de luxe bevestigingset ?

Een luxe bevestiging heeft een afstandhouder en aan de voorzijde zitten afdekdopjes zodat het een mooie en luxe uitstraling geeft. Let wel om de sierdop van de afstandhouder af te draaien moet u de verkeerde ( rechtsom ) draaien.

Loading...