Over ons

Sandra

Huisfotograaf, laserexpert en aanjager van de productie. Wat vandaag nog kan blijft niet liggen tot morgen.

Theo

Met meer dan 20 jaar ervaring, de oude rot in het vak. Het liefst op zoek naar nieuwe materialen en ontwerpen maar helaas slokt het behandelen van de mail en het maken van offertes veel van de tijd op.

Wouter

Na mijn opleiding Media en Vormgeving aan het Technovium in Nijmegen gestart bij Naamborden.nl. Je kunt mij alles vragen over RGB, CMYK, ai, eps, photoshop en typografie.  Maar vraag ook gerust om een proefdruk voor een naambordje bij uw voordeur.

Sheyenne

Ik ben 17 jaar oud en ben stagiaire bij naamborden.nl. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de studie International Business & Communication. Ik werk samen met Theo aan de websites en aan social media. Na deze opleiding wil ik een HBO studie doen en de wereld rond reizen.

Murad

Ik ben Murad. Ik ben 17 jaar oud en ik ben stagiair voor de opleiding Administratief medewerker niveau 2 op de Campusbaan Nijmegen. Ik werk aan de orderbegeleiding en boekhouding. Na mijn opleiding wil ik een hbo studie doen.

Jackson

Mijn naam is Jackson, 29 jaar. Ik loop stage bij You Name It als DTP’er. Ik doe de opleiding Allround DTP Niveau 3 aan het  RijnIJssel, Arnhem. Op stage werk ik samen met Wouter.Na mijn opleiding wil ik iets doen met tekenen, bijvoorbeeld een plattegrond of magazine ontwerpen.

 

Leerbedrijf

Studenten van de verschillende ROC’s hebben de weg naar ons de afgelopen jaren wel gevonden. Leerlingen van het ROC campusbaan die studeren voor Financieel Administratief medewerker verzorgen de orderstroom, boekhouding en behandelen in de in- en uitgaande post. De creatieve collega’s van de opleiding Media en Vormgeving ondersteunen onze grafische afdeling. Daar leren zij DTP-en, de verschillende technieken en het onderhouden van de website.

                  

Beste leerbedrijf 2017 – 2018

Tot en met 30 april 2017 kon iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen voor deze prestigieuze prijs. Uit ruim 600 voordrachten werden voor iedere sector één erkend leerbedrijf  genomineerd voor een plaats in de landelijke finale tijdens het Ambassadeursgala op 23 november. 

You Name It uit Nijmegen is landelijk uitgeroepen tot leerbedrijf 2017 binnen de sector Zakelijke dienstverlening en veiligheid. Hierdoor behoort het bedrijf tot één van de finalisten voor de verkiezingen beste leerbedrijf  2017. 

Het team Financi√ęle beroepen heeft You Name It voorgedragen met onderstaande motivatie:

Wij dragen You Name It voor, omdat dit een kleinschalig bedrijf is en altijd beschikbaar voor studenten. De studenten worden bij het hele proces van bedrijfsvoering betrokken. Daarnaast is er bij You Name It altijd bereidwilligheid om studenten met een beperking (visueel, rolstoel of gedragsmatig) een kans te geven. Theo Rikken is eigenaar van dit bedrijf en weet als geen ander om de student in te zetten met het oog op aanwezige kwaliteiten. Hierdoor krijgt de student de uitdaging die bij hem of haar past. Er is altijd bereidwilligheid om deel te nemen aan activiteiten zoals netwerkontbijt, werkveldcommissie en op te treden als assessor tijdens examens.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij het Ambachtsplein leren jongeren die vastlopen in het reguliere onderwijs een ambacht binnen een kleinschalig bedrijf en in een veilige setting. Het principe is die van leermeester en gezel zoals we dat uit de middeleeuwen kennen. De ambachtsman neemt zijn gezel onder zijn hoede en leert hem het vak in de praktijk. De ambitie van het Ambachtsplein is hoog, we mikken op uitstroom naar een betaalde baan. Al 5 jongeren kregen binnen onze organisatie de kans op een nieuwe start.

Loading...