Garantie

Op alle naamborden en naamplaatjes geven wij 2 jaar garantie. Natuurlijk gaan onze producten veel langer mee, maar een foutje in de productie is dan allang aan het licht gekomen. Op het meegeleverde certificaat staat uw unieke nummer. Dit nummer correspondeert met uw ontwerp en wij bewaren dit in ons tekenprogamma, bewaart u dit ook zorgvuldig?

De deurbellen en huisnummers hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Om het naambordje mooi te houden hebben we wel enkele tips:

RVS naambordjes onderhoud u eenvoudig met een klein beetje olijfolie, het dunne laagje beschermd het rvs tegen invloeden uit het milieu. Let wel, als u het naambordje van ons ontvangt is het reeds behandeld met een professionele RVS beschermer en hoeft u de eerste tijd niets te doen.

Natuursteen, is onderhouds vrij. Mocht het naambordje toch wat vuil worden dan doet u het af met wat groene zeep en een zachte borstel.

Aluminium naambordjes zijn onderhoudsvrij. Mocht het naambordje toch wat vuil worden dan doet u het af met wat groene zeep en een zachte doek.

Kunststof / Plexiglas / Acrylaat zijn onderhoudsvrij. Mocht het naambordje toch wat vuil worden dan doet u het af met wat groene zeep en een zachte doek.

Glas is onderhoudsvrij. Mocht het naambordje toch wat vuil worden dat doet u het af met wat groene zeep en een zachte doek of een glasreiniger.

Veel plezier van uw naambordje bij de voordeur

Loading...